Alcoholtester info: Het is in Frankrijk vanaf 1 juli 2012 verplicht om twee alcoholtesters in de auto te hebben. wij leveren deze verplichte blaastest uit voorraad.  lees verder

Alcoholcontroles.net » Alcoholtester Webshop » Alcohol Tester - Alcoholtesters

Aanbevolen

Gadget Testers: Een categorie die o.a. de alcoholtester sleutelhanger en het blaaspijpje omvat. Een alcoholtester uit het gadget-segment is geschikt voor een globale alcoholtest.
Persoonlijke Testers: Wilt u een betrouwbare alcoholtester kopen, een tester waarbij accurate meetresultaten centraal staan, dan is een alcohol tester uit de persoonlijke serie een prima keuze.
Professionele Alcoholtesters: Geschikt voor mensen die niet zomaar een blaastest kopen. Wenst u een digitale alcoholtester die voorzien is van een brandstofcel-sensor, geheugen en nog veel meer, dan is een professionele tester een goede keuze.
Groep Testers: Alcohol testers gemaakt om grote groepen personen te testen. Het kan verstandig zijn groep alcoholtesters te kopen wanneer u snel en efficiënt uw werknemers, scholieren en of feestgangers wil gaan testen.
Accessoires: Deze categorie omvat producten als mondstukken en sensors . Accessoires die u voor uw alcoholtest kan kopen.