Home|Veelgestelde Vragen
Hoeveel berichten kan ik ongeveer verwachten ?
Het maximum is gesteld op 2 berichten per dag(3 voor het gooi). Dit betekend niet dat u iedere dag deze hoeveelheid ontvangt. Er word enkel een smsje verstuurd wanneer ergens een controle staat. In de regio Zuid Holland ontvangt u gemiddeld 1 sms per dag. In groningen ongeveer 2 per week.
Wat zijn de kosten van de sms-dienst?
De kosten bedragen 0,55 Eurocent per bericht
Hoe zit het met de dekking van de dienst?
We dekken heel Nederland en zijn 24 uur per dag bemand.
Welke diensten bieden jullie aan?
We hebben 4 verschillende diensten , een week-dienst: u ontvangt de gehele week de alcoholcontroles in uw regio. De weekend-dienst u ontvangt enkel in het weekend controles. Daarnaast hebben we een steden-dienst en de regio ‘t Gooi , u ontvang hier de gehele week berichten enkel in uw stad, danwel in de regio ‘t gooi.
Wat gebeurt er wanneer het maximum van 2 berichten is behaald en nieuwe controles duiken op ?
Op het moment dat er controles opduiken nadat het max van 2 is bereikt komen alle overige berichten voor onze kosten. Deze berichten zullen dus wel verstuurd worden, maar worden niet in rekening gebracht. Wanneer een bericht gratis is verstuurd zal dit altijd worden aangegeven in het bericht zelf.
Hoe definiëren jullie het weekend ?
Het weekend loopt bij ons vanaf vrijdag 16:00 uur tot zondag-avond 24:00
Hoe kan ik de dienst stoppen?
U kunt de stopcodes hier downloaden, u dient dan de stopcode te sms-en naar 3010. Wanneer dit niet lukt kunt u zich afmelden via deze website, danwel door te bellen naar 0900-2110211 10cpm.
Wenst u de dienst te gebruiken voor professionele doeleinden?
Indien u de dienst wil gaan gebruiken voor radio-uitzendingen, applicaties, en of een andere gelijksoortige dienst, kunt u zich wenden tot de helpdesk, wij hebben directe streams van alcoholcontroles.
Advertentie: